ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ

Οι επαγγελματίες αισθητικής προσφέρουν μακιγιάζ που προσαρμόζεται στο στυλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για καθημερινή εμφάνιση είτε για νυφικό μακιγιάζ.

60'

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μόνιμο μακιγιάζ παρέχει μια μόνιμη λύση για το μακιγιάζ του προσώπου, όπως φρύδια, χείλη και eyeliner. Με μια διαδικασία παρόμοια με τα τατουάζ, οι επαγγελματίες αισθητικής διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, προσδίδοντας φυσική εμφάνιση και διάρκεια.

90'

MICROBLADING ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το microblading είναι μια εξαιρετικά λεπτομερής τεχνική για το σχηματισμό των φρυδιών. Χρησιμοποιώντας λεπίδες microblading οι οποίες χαράσουν τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.Οι επαγγελματίες δημιουργούν τρίχες μια προς μια, προσφέροντας φυσικό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

90-120'

LASH LIFT

Το lash lift είναι μια διαδικασία που ανασηκώνει τις φυσικές βλεφαρίδες, προσφέροντας ένα πιο νεανικό βλέμμα. Η υπηρεσία αναδεικνύει την καμπυλότητα και το μήκος των βλεφαρίδων, χωρίς την ανάγκη για μάσκαρα.

60'

BROW LIFT

Το brow lift είναι μια διαδικασία που διορθώνει το σχήμα των φρυδιών, δίνοντάς τους μια ανανεωμένη εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τεχνικές και προϊόντα που προσφέρουν σύσφιξη και σχηματισμό, οι επαγγελματίες διαμορφώνουν τα φρύδια για να ταιριάζουν τέλεια με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

45'

LASHE EXTENSIONS

Οι lash extensions προσφέρουν μακριές, πυκνές και φυσικά όμορφες βλεφαρίδες. Με την τοποθέτηση τεχνητών βλεφαρίδων μια προς μια ή volume οι επαγγελματίες αισθητικής δίνουν έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί.

120'

ΣXΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ή ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Ο σχηματισμός φρυδιών είναι μια υπηρεσία που αναδεικνύει το σχήμα και τη γενική εμφάνιση των φρυδιών. Οι επαγγελματίες αισθητικής διαμορφώνουν τα φρύδια σας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τις προτιμήσεις σας.

10'

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Το μανικιούρ παρέχει φροντίδα και ανανέωση στα χέρια σας. Περιλαμβάνει κοπή, λίμανση, τοποθέτηση λάκας και φροντίδα των πετσετών.

45'

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Το πεντικιούρ παρέχει φροντίδα και αναζωογόνηση στα πόδια σας. Περιλαμβάνει λούσιμο, αφαίρεση κάλους, κοπή, λίμανση, τοποθέτηση λάκας και ενυδάτωση.

45'