Στο Specialised Touch, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς και αισθητικής, ειδικά σχεδιασμένες για να αναδείξουν τη φυσική σας ομορφιά και να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Σε έναν χώρο που αντανακλά την αισθητική και την κομψότητα, θα βρείτε ένα θαλπωρό περιβάλλον που εμπνέει χαλάρωση και ευεξία.

Στο Specialised Touch, η ομορφιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ατομικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών για το πρόσωπο, το σώμα και την αποτρίχωση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς.

Οι υπηρεσίες μας για το πρόσωπο περιλαμβάνουν καθαρισμό, ενυδάτωση, λεύκανση και σύσφιξη, ενώ προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση της ακμής και την αναζωογόνηση του δέρματος με μεσοθεραπείες και PRP (Platelet Rich Plasma).

Για το σώμα, προσφέρουμε υπηρεσίες αφαίρεσης κηλίδων γήρατος και θυλωμάτων, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μια ομορφότερη και πιο λεία επιδερμίδα.

Στον τομέα της αποτρίχωσης, προσφέρουμε εξειδικευμένες μέθοδους όπως η laser αποτρίχωση, η αποτρίχωση με κερί και η ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση, εξασφαλίζοντας ένα μεταξένιο και απαλό δέρμα.

Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του μόνιμου μακιγιάζ, της τεχνικής Microblading για φρύδια τρίχα τρίχα, του νυφικού μακιγιάζ και του σχηματισμού φρυδιών. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες lash lift, brow lift και lash extensions, για εντυπωσιακά βλέφαρα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Εκτός από τις υπηρεσίες μας, σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια με πιστοποίηση, όπως σεμινάρια μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και ειδικές masterclasses. Αυτή η εκπαιδευτική προσέγγιση μας επιτρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δικές τους ικανότητες στον χώρο της ομορφιάς.

Αφεθείτε στο αγγιγμα της ομορφιάς στο Specialised Touch και επιτρέψτε μας να σας χαρίσουμε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την πραγματική σας ομορφιά και να αισθανθείτε ακόμη πιο αυτοπεποιθητοι και λαμπεροί.