ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια θρεπτική και αναζωογονητική διαδικασία που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους, την περίσσεια λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Η υπηρεσία περιλαμβάνει απαλό απολέπισμα, ατμό, εξαγωγή σπυριών και εφαρμογή κατάλληλης μάσκας.

90'

καθαρισμός προσώπου

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η ενυδάτωση προσώπου αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει τη φυσική της λάμψη. Η διαδικασία περιλαμβάνει εφαρμογή ενυδατικής μάσκας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά, καθώς και μασάζ για βαθιά ενυδάτωση.

60-90'

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η υπηρεσία λεύκανσης προσώπου βοηθά στη μείωση των υπερβολικών χρωματικών ανισοτήτων και παρέχει λάμψη στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, εφαρμόζονται ειδικά προϊόντα λεύκανσης και αντιοξειδωτικές ουσίες.

50-90'

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η σύσφιξη προσώπου προσφέρει ανόρθωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές μασάζ και συσκευές, οι επαγγελματίες αισθητικής βοηθούν στην ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

45'

Θεραπείες Ακμής

Οι θεραπείες ακμής αποσκοπούν στη βελτίωση του προβλήματος της ακμής και της σχετικής φλεγμονής. Η υπηρεσία περιλαμβάνει καθαρισμό, απολέπιση, εφαρμογή αντιβακτηριακών προϊόντων και θεραπευτικών μασκών.

60-90'

Μεσοθεραπείες

Οι μεσοθεραπείες αποτελούν μια επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιεί συσκευές και ειδικά προϊόντα για την παράδοση θρεπτικών συστατικών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Αυτό προωθεί την αναγέννηση και την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

70-90'

prp(platelet rich plasma)

Το PRP είναι θεραπεία με το πλάσμα του αίματος και περιέχει υψηλή συγκέντρωση αιμοπεταλίων. Η θεραπεία PRP, αποτελεί τη μέθοδο ανάπλασης του δέρματος που χρησιμοποιεί τους εξαιρετικά χρήσιμους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια (Platelets). Τα αιμοπετάλια έχουν την ιδιότητα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να απελευθερώνουν πρωτεΐνες (αυξητικούς παράγοντες) που σχετίζονται με την επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος.

45-55'